dimecres, 11 de març del 2015

Practicant la Lectura en Veu Alta

Per tercer any consecutiua Cicle Mitjà fem classes de lectura en veu alta, coneixent tècniques per millorar la nostra expressió, entonació, velocitat lectora i sobretot atrevir-nos a projectar la veu davant dels nostres companys.
Després de realitzar les sessions amb cada grup classe vam baixar un divendres al teatre i ens vam presentar tots els que vam voler.








Com podeu comprovar el nostre jurat va treballar de valent i en la primera eliminatòria van escollir 5 alumnes de cada grup. Aquests es van preparar un segon text durant el cap de setmana. Aquí ens veieu fent exercicis abans de participar en la segona eliminatòria:


I el dimarts 3 de març per la tarda, per celebrar Sant Medir, vam realitzar la segona volta.



Aquí el jurat ja va tenir més feina, però finalment va triar a 8 candidats que van realitzar la tercera eliminatòria. Ara encara més difícil, enfrontant-se a un text no preparat. Així que, amb el llibre a la mà vam haver de llegir una pàgina triada aleatòriament pel jurat, diferent per a cada candidat.


nervis, emoció... i finalment la decisió!!

Enguany, la nostra representat com a Grumet Verd a l'XIè Certamen de Lectura en Veu Alta de la Fundació Enciclopèdia Catalana i la Generalitat de Catalunya serà la Nerea Sabaté i la suplent la Clàudia Azoz.


Felicitats a les dues!! 
I a totes les persones que s'han atrevit i s'atreveixen a expressar-se i llegir en veu alta!

Molta sort als quarts de final del 23 de març!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada