divendres, 27 de març del 2015

Bandolers a La Granja!

S'acaba el trimestre. I per acomiadar-lo de la millor manera hem marxat d'excursió!! A més a més amb un bon temps primaveral!! (després de tres dies de pluja).


Tot Cicle Mitjà hem anat a Santa Maria de Palautordera, a La Granja. Allà ens han rebut els monitors per explicar-nos la història d'en Serrallonga i els bandolers, que havien de treballar en equip per acabar trobant un petit tresor.
 

En 4 grups hem hagut de superar 4 proves diferents: el circuit pel bosc amb obstacles (ponts, tirolina, escales, tubs), el tobogan vermell, el petit rocòdrom i la construcció de cabanes.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Quan hem acabat ens hem reunit tots pel mig del bosc i el prat per trobar el tresor a través d'unes pistes. Hem trobat les pedres de colors amagades a la riera on hi ha aigües subterrànies que s'uneixen a través de varis paisos. Aquestes pedres de colors serveixen per demanar desigs de cor.
 



Finalment hem anat a dinar al gran prat enmig de la Natura.
 
 
 


I ens hem adaptat tan bé a la Natura que ens hem convertit en...



Era broma! Ens ho hem passat molt béééééé!! 
I després de dinar hem jugat, explorat, no hem parat de fer exercici, fins i tot hem creat obres d'art naturals!

 
  
 
 
Hem estat en contacte amb la Natura i tot i que hem tornat a casa una mica enfangats hem gaudit d'una molt bona experiència! Saltem d'alegria!!


Un desig de cor per a tots vosaltres! Bona Pasqua!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada