dilluns, 23 de març del 2015

4t Festival de primavera Sant Josep

Divendres 20 de març vam celebrar tota Primària el 4t Festival de Primavera Sant Josep. Organitzat per l'àrea de Música a través de la seva ànima, en Maurici, cada classe vam cantar un parell de cançons.


Dins del camí cap a ser declarada oficialment escola associada a la Unesco, celebrem el festival el dia mundial de la Poesia i primer dia de primavera (com que el 21 enguany ha estat dissabte, ho hem fet el dia abans).
En aquesta edició hi hem afegit la celebració de l'Any Internacional de la Llum i les tecnologies basades en la llum, recitant poemes sobre aquestes temàtiques. Per tant, cada curs hem recitat dos poemes sobre la llum o la temàtica de la nostra cançó i després hem cantat. Ens han ajudat en la presentació nois i noies d'ESO del projecte Amb tu Avancem.
 
 

 Tercer hem tocat amb flauta una cançó dedicada a la primavera amb beat box inclós. Després hem cantat la cançó Les Trompetes.






Quart hem tocat amb flautes, violí, pianos i saxos una melodia inventada dedicada a l'estació que entrem. Per acabar hem cantat la sardana "Els mitjons". Amb coreografia i tot!



 
 



Hem acabat l'hivern, dedicant la tarda a la música i la poesia... i a la llum, després de viure un eclipsi gairebé total de Sol durant el matí.

Benvinguda primavera!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada