dimecres, 4 de febrer de 2015

Celebrem Sant Enric

Com cada any vam recordar Sant Enric d'Ossó, el nostre fundador, el 27 de gener. Vam conèixer la seva vida i la vam plasmar plàsticament.I les activitats més mogudetes? Van preguntar alguns nens. Doncs en aquest any del Vè Centenari de Santa Teresa ens havíem reservat una sorpresa. 
L'endemà, dimecres 28, tota Primària i Secundària de l'escola vam pujar amb un flota d'autocars fins a Montserrat!!
Allà vam conèixer com d'especial era aquest lloc per a Sant Enric. Els de 3r vam anar amb Cicle Inicial a esmorzar a l'inici del camí dels Degotalls, després vam pujar fins la plaça de Santa Maria on vam fer una ofrena als peus de Sant Enric. També vam saludar a Santa Teresa. Seguidament cada classe vam posar un ciri al camí de l'Ave Maria, desitjant que tinguéssim un bon curs. 
 Els de 4t, després d'esmorzar vam assistir a la missa Conventual juntament amb els de Cicle Superior. Quan es va acabar vam anar a visitar la Moreneta fent el camí del Cambril. Així vam contemplar de més a prop totes les obres d'art que hi havia dins el monestir. Quan vam sortir a fora la plaça de Santa Maria vam aprendre diferents curiositats de Montserrat.
 Tots plegats vam assistir a la Salve i el Virolai, cantats per l'Escolania. Ens vam afegir cantant el Virolai que havíem après al cole. Quan vam sortir vam fer una gran foto de família i vam anar a dinar al Mirador dels Apòstols. Vam jugar una estona i vam tornar a l'escola ben puntuals. 
Ha estat una gran experiència!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada