dimecres, 4 de febrer del 2015

Celebrem Sant Enric

Com cada any vam recordar Sant Enric d'Ossó, el nostre fundador, el 27 de gener. Vam conèixer la seva vida i la vam plasmar plàsticament.







I les activitats més mogudetes? Van preguntar alguns nens. Doncs en aquest any del Vè Centenari de Santa Teresa ens havíem reservat una sorpresa. 
L'endemà, dimecres 28, tota Primària i Secundària de l'escola vam pujar amb un flota d'autocars fins a Montserrat!!
Allà vam conèixer com d'especial era aquest lloc per a Sant Enric. Els de 3r vam anar amb Cicle Inicial a esmorzar a l'inici del camí dels Degotalls, després vam pujar fins la plaça de Santa Maria on vam fer una ofrena als peus de Sant Enric. També vam saludar a Santa Teresa. Seguidament cada classe vam posar un ciri al camí de l'Ave Maria, desitjant que tinguéssim un bon curs. 




 



Els de 4t, després d'esmorzar vam assistir a la missa Conventual juntament amb els de Cicle Superior. Quan es va acabar vam anar a visitar la Moreneta fent el camí del Cambril. Així vam contemplar de més a prop totes les obres d'art que hi havia dins el monestir. Quan vam sortir a fora la plaça de Santa Maria vam aprendre diferents curiositats de Montserrat.




 Tots plegats vam assistir a la Salve i el Virolai, cantats per l'Escolania. Ens vam afegir cantant el Virolai que havíem après al cole. Quan vam sortir vam fer una gran foto de família i vam anar a dinar al Mirador dels Apòstols. Vam jugar una estona i vam tornar a l'escola ben puntuals. 
Ha estat una gran experiència!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada