dimecres, 18 de febrer de 2015

Carnestoltes de cinema

Com que som espavilats hem estat molt atents i no ens hem despistat, els manaments del Rei de Carnestoltes hem completat: dilluns amb samarretes de colors, dimarts amb una sabata diferent a cada peu, dimecres amb la cara ben pintada i dijous ben elegants portant corbata o llaç.
 
 


 

 Però les proves d'aquest càsting tan peculiar no va ser l'únic que vam fer durant la setmana. Cada classe vam crear una màscara pel divendres de Carnaval. Ho vam fer amb JumpingClay, un material ben innovador i atractiu per a tots.
 


 

Va arribar divendres i d'un sol color vam venir al col·le per celebrar la gran festa al pati de l'escola. Cada classe representava un gènere de cinema diferent: els de tercer Comèdia i els de quart Aventura. Juntament amb Infantil i la resta de Primària vam rodar la superpel·lícula amb números musicals.

 
 
  

  


El "director de la pel·lícula" li va encantar el rodatge i llavors va sortir el seu productor, el Rei Carnestoltes, que ens va donar permís per fer molta gresca i dilluns fer festa!! I 3,2,1... acció! Tothom a ballar!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada