divendres, 14 de novembre del 2014

ENS AGRADA TREBALLAR EN EQUIP

EL TREBALL COOPERATIU A 3r i 4t

A 3r i 4t, dediquem moltes estones al treball cooperatiu. Més que el típic treball en grup per fer una tasca, proposem activitats on sigui necessari un ensenyament recíproc. És a dir, cada membre del grup té una responsabilitat i un rol determinat en la feina encomanada.







Utilitzem aquesta tècnica sobretot en la resolució de problemes i en l'expressió escrita. En diem Ensenyament Recíproc, on cada alumne es fixa amb les qualitats del company a l'hora de dur a terme una tasca. Així, a l'hora de resoldre un problema, ens repartim les responsabilitats: en grups de 4, tenim un lector (que llegeix el problema en veu alta les vegades que faci falta), un dibuixant (que recull les dades del problema), un operador (tria l'operació que cal fer resoldre'l) i un revisor (que supervisa la feina i escriu la resposta). Aquests rols van variant a cada problema, així tots fem de tot.

Sempre hem d'arribar a un acord abans de continuar amb el pas següent.



També ens convertim en experts en un tema concret que treballem durant algunes sessions. Després hem de presentar el nostre treball a la resta de companys i fem exposicions.







TREBALLAR EN EQUIP ENS AJUDA A SER MÉS AUTÒNOMS I ÉS MÉS DIVERTIT!!! ENS ENCANTA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada