divendres, 14 de novembre del 2014

APRENEM MOLT!!!


Els alumnes de 3r. vam tenir un divendres molt complert, vam fer dos tallers molt interessants que ens van ensenyar moltes coses!

Al matí vam tenir la visita del Lluis, pare de la Mar Pérez, que treballa en el món de l'Oftalmologia. Ens va explicar com funciona l'ull, órgan del sentit de la vista i amb una maqueta vam poder veure totes les capes que té i com la llum les va atravessant per poder veure correctament. 
També vam mirar una maqueta d'una oïda i un llibre on podiem comparar la vista de les persones amb la dels animals. 
Ens va ajudar a aprendre més sobre els nostres sentits i ampliar els nostres coneixements de Medi.

MOLTES GRÀCIES PER LA VISITA, LLUIS!!!

























A la tarda va venir l'Ignasi, editor de còmics de Planeta Còmic.Durant la primera part del taller va fer una presentació molt divertida amb suport visual i amb diferent material, per explicar-nos què són els còmics, què és el manga, d'on surt la idea, com es llegeixen, les diferents parts d'un còmic, etc. 

A la segona part del taller, vam fer diferents activitats on els alumnes erem els creadors dels nostres propis personatges. Haviem d'endevinar el que dibuixava l'Ignasi a la pissarra, entre tota la classe vam crear diferents superherois i finalment vam haver de crear, per parelles o individualment, una tira còmica amb les vinyetes, bocates i tot el que comporta.

L'activitat que més ens va entusiasmar va ser la de crear entre tots diferents superherois pel que implica el factor equip, la cooperació, l'intercanvi d'idees, la creativitat, l'adaptació a l'entorn, etc. valors i criteris que també s'utilitzen a l'hora de crear i editar un còmic. 

Per acabar el taller, l'Ignasi ens va regalar uns detallets de Bola de Drac per posar-nos al cap i còmics per a la biblioteca de cada classe per a que puguem anar llegint i aprenent més sobre el fantàstic món dels còmics. 

MOLTES GRÀCIES IGNASI! 
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada