dijous, 20 de març del 2014

Sant Josep, patró de l'escola

Amb motiu de la festa de Sant Josep, patró de l’escola, l'escola ha organitzat una sèrie de partits de futbol per recordar que moltes persones en el món (nens, joves i adults) viuen sense drets, en condicions precàries i laboralment explotades. Cada any es venen aproximadament 40 milions de pilotes de futbol a tot el món. El 70 per cent d'elles s'elabora a Pakistan i una altra part important a la Índia. Per a la seva fabricació encara se segueix utilitzant el treball de nens i nenes.
 

 



Durant tot el dia els diferents cicles del col·le han pujat al pati i sota el lema “Juguem per una causa justa” han realitzat diferents partits on hi ha participat tothom qui ha volgut. A més a més de les aportacions per jugar o assistir de públic animant els companys, els alumnes de Batxillerat han posat una petita botigueta al pati per qui volia comprar material Fundeo.
L’escola, cada any, col·labora comprant pilotes justes a INTERMON. Una part de la recaptació també serà destinada al projecte Saö Tomé de l’ONG Fundeo.
I entremig dels partits, aprofitant que és Sant Josep, infantil i primària s’han reunit a la capella per fer celebració quaresmal i han ofert cors a Sant Josep perquè ens dongui forces per realitzar canvis positius que ens proposem a les nostres vides. 



1 comentari:

  1. Un dia carregat d'emocions!!! Feliç Sant Josep a tothom

    Carol, mare de Gisela, Ingrid i Ariadna

    ResponElimina