dimarts, 26 de gener del 2016

4t a Mercabarna!

Després de treballar els hàbits saludables i la piràmide dels aliments en un supermercat, 4t no en teníem prou i vam voler conèixer un majorista i veure com funcionava la distribució dels aliments que arriben directament del productor i es venien als minoristes o grans superfícies. Així que el passat 19 de gener vam anar a Mercabarna.
Mercabarna és una ciutat alimentària que funciona les 24 hores del dia amb l'objectiu de garantir l'aprovisionament d'aliments frescos als ciutadans. En el seu recinte concentra més de 700 empreses especialitzades en la distribució, elaboració, importació i exportació de productes frescos i congelats.

A través de l'Associació Gremial d'Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província vam fer la visita de la campanya 5 AL DIA.


Vam veure la maqueta d'aquesta "gran ciutat", vam conèixer les fruites i verdures i com es classificaven, vam voltar per les diferents naus on en una d'elles vam poder descobrir els diferents sabors que tenen les fruites.

I per acabar vam gaudir d'un bon dinar saludable, amb amanida i unes bones postres de fruita! (el segon plat el posàvem nosaltres) i per cert ens vam endur un sac de patates de record, a més d'un dossier que hem anat treballant a classe.
 Ho tenim ben clar:5 al dia!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada