diumenge, 22 de març del 2015

Feliç dia de Sant Josep!!

Com cada 19 de març hem celebrat a l'escola la festivitat del nostre patró, Sant Josep. Enguany ha estat un dia molt complet i amb diferents activitats. Hem dedicat el quart d'hora a parlar del Sant tot pintant una petita pregària dedicada també al dia del pare.

Després hem realitzat activitats ben divertides i enginyoses que ens han fet pensar, reflexionar i divertir-nos al voltant de la festivitat i el Vè centenari de Santa Teresa. Ens les han preparat els alumnes de 3r d'ESO d'Emprenedoria.











Entremig, després del pati, hem gaudit amb esportivitat de les "pilotes justes". És a dir, hem jugat partits de futbol per una causa justa amb pilotes comprades a Intermon. Això ens ha fet recordar que molts nens no poden jugar i són explotats treballant de Sol a Sol. Els partits han estat molt ben organitzats i arbitrats pels alumnes de 2n de Batxillerat. A Cicle Mitjà hem fet varis equips mixtes que han fet mooolt d'exercici anant rere la pilota.






A la tarda, per acabar, hem baixat a la capella per fer una petita celebració i recordar la figura de Sant Josep, també com a pare. Hem llegit diverses pregàries, hem vist un vídeo i hem cantat una cançó pasqual (per recordar que s'està acabant la quaresma). Hem arrodonit la celebració recitant la pregària pintada pel matí.







Però això no ha estat tot, molts de nosaltres que toquem algun instrument a l'Escola de Música, hem realitzat audicions dins del concert al teatre de l'escola.
 
 
 
 

Feliç dia de Sant Josep per a tothom!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada