divendres, 27 de juny de 2014

Última setmana, activitats finals

Ja fa una setmana que es va acabar el curs i és moment de recordar aquelles últimes activitats que vam explicar. Ja que a més a més de l'excursió de dimarts, els jocs amb aigua de dijous i les experiències de l'últim dia:

Dilluns 16 els de 4t vam realitzar una desfilada històrica per tancar totes les presentacions que havíem fet durant l'últim mes.


Dimecres 18 ens van donar una diploma per haver participat dins el Xè Certamen literari en llengües d'origen dels Amics de la Unesco. El dia anterior, mentres gaudíem de l'Esportiu Laietà, Cicle Superior i una delegació de Cicle Inicial van anar a recollir els premis que havia aconseguit l'escola.


Dijous per la tarda els de 3r vam realitzar el concurs Spelling Bee 2014, que consisteix en lletrejar correctament paraules angleses. Els guanyadors van ser la Carla Blasco, la Berta Adelantado i l'Àlex Gràcia. Mireu l'entrada del bloc d'anglès i el vídeo.

Fins i tot hem celebrat l'últim aniversari d'aquest curs, que també arriba a les 2 xifres.

Si podem fer això en una setmana, imagineu-vos el què hem viscut aquest curs! Tota una experiència, alguns dels quals ja han repetit aquests dies gaudint del Summer School. L'escola està oberta fins el 25 de juliol.

I tu vindràs?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada