diumenge, 25 de maig del 2014

Concurs Tintinaire!!

Aquest passat dissabte es van entregar els premis del 2n Concurs Interescolar Tintinaire. Hem pogut assistir-hi professors i alumnes. L’Ignasi Lucena (4t) i en Jose Luis Miquel (5è) han estat els tercers classificats de la seva categoria.
L’Ignasi juntament amb la seva família va viure amb emoció l’acte així com va poder ajudar a l’entrega dels premis.

El tintinòleg i presentador de la Cerimònia ens va ajudar a recordar i aprendre dades significatives d’aquest gran còmic. Entre els convidats a la mesa de presidència es trobava la Sra. Neus Lorenzo (Cap del Servei de Llengües Estrangeres del Departament d’Ensenyament) qui va centrar el seu discurs en què el llibre ens aporta un univers gran i magnífic.

La participació al concurs potenciava l’aprenentatge de diverses competències així com de diversos valors, el de l’amistat i la recerca de la veritat entre d’altres. Així com Tintin ha sobreviscut en molts moments i t’ajuda a descobrir moltes emocions, el concursant ha pogut fer, a través del seu dibuix, un record de les seves aventures i enigmes.

250 milions d’exemplars venuts en tot el món és una dada que parla per sí sola i representa una icona del Segle XX.  L’any que ve serà la tercera edició del concurs, ens animem?








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada