divendres, 11 d’abril del 2014

Quarts de final del CLVA 2014

El dimarts 8 d'abril una delegació d'alumnes va desplaçar-se fins a l'auditori Eduard Tolrà, on es va disputar un dels 35 quarts de final del Certamen de Lectura en Veu Alta

Després de 10 dies preparant-se els textos seleccionats i d'haver superat les eliminatòries de l'escola, la Lara Bolaños, com a grumet verd, la Cristina Gutiérrez com a grumet vermell i el Liang Jie Sun com a timoner, es van plantar dalt de l'escenari i van llegir el text que els havia tocat per sorteig.
Mireu quines cares de concentració just abans de llegir:


 Un cop vam escoltar tots els participants dels col·les de totes les categories, vam poder gaudir de quatre peces interpretades per alumnes del Conservatori de l'auditori on estàvem. Una pianista, un saxofonista i una cantant d'òpera van fer més lleugera l'espera.
No vam passar a les semifinals (només n'escollien un dels 10 o 12 que èrem) però vam fer un molt bon paper. Estem molts satisfets i satisfetes!!
Vam guanyar en seguretat, projecció de veu, no ens vam posar nervioses, vam ser molt expressives i ens vam afrontar a un auditori ple de 150 persones!
 



I vam rebre el suport, l'escalf i el treball en equip dels nostres companys i de les nostres companyes. Així que ja ho sabeu: no pareu de llegir! I quan pugueu en veu alta!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada