dilluns, 21 d’octubre de 2013

Camí cap al V Centenari - Felicitats Santa Teresa!

Enguany Santa Teresa ha tornat a ser una celebració molt especial. Ens estem preparant per celebrar el V Centenari del naixement de Teresa de Jesús.
Durant la setmana estem dedicant els quarts d'hora i decorant les classes amb motius teresians. També vam decorar una peça d'un puzzle amb els nostres dits.
El dia 15 hi hagué festa grossa a l'escola. Pel matí vam assistir a l'eucaristia presidida pel pare Víctor, on vam descobrir que les peces de puzzle formaven una gran imatge dibuixada de Santa Teresa. Al final de la celebració vam rebre una pulsera de roba amb el lema "La força d'un somni". La pulsera ens l'havíem de posar els uns amb els altres.


Després vam fer una gimcana amb tota la Primària. Els nois i noies de sisè ens van preparar diferents proves: encistellar, maquillatge, bitlles, dianes, memory, relleus i xarranca. Anavem amb grups barrejats de P3 a 5è. Cada un ens va donar temps de fer 3 proves.
 

 
I per la tarda, després de pintar un dibuix, xocolatada i ball al pati!! Ens ho vam divertir molt!!
Fins i tot, quan vam sortir al carrer vam poder convidar els pares i amics a xocolatada i després de les activitats extraescolars, alguns encara vam tornar a berenar!!
 
 


 I dimecres eucaristia familiar per la tarda a la capella!

1 comentari:

  1. Un dia Molt especial!!!!
    Gràcies per les fotos!!!!!

    Carol, mare Gisela i Ingrid

    ResponElimina