dijous, 20 de juny del 2013

Festa de l'aigua a les Quingles


 Avui, últim dia de primavera, hem anat a celebrar la Festa de l'Aigua a les Quingles. Ha estat la última sortida de Cicle Mitjà d'aquest curs i ens ho hem passat molt i molt bé.

 Hem conegut el senyor Trist que s'havia quedat sense els seus companys i no sabia amb qui jugar. La seva amiga Olivia, l'ha vingut animar i ens ha proposat fer unes proves per grups, 4 amb aigua i 4 sense per veure si aconseguíem animar el sr. Trist i poder fer FESTA DE L'AIGUA.

 

Hem jugat al mocador, a cantar amb una manguera, a esquiar per terra sec, a protegir la nostra bandera, paracaigudes, xanques i endevinar preguntes amb les inicials plenes de gots d'aigua.
 







Ens ho hem passat tan bé que hem aconseguit animar el sr Gris que, com que teníem molta GRÀCIA s'ha convertit en el sr Alegre i ens ha convidat a la gran festa de l'Aigua que hem fet amb gots, pistoles d'aigua, ampolles, mangueres... hem quedat tots ben remullats!!
 









Després ens hem posat a dinar i hem jugat una estona més. 


 

 Fins i tot hem tingut temps per visitar els animals de la granja que tenen a les Quingles.


I demà final d'un curs fantàstic!!

2 comentaris:

  1. Ha estat un curs fantàstic !!! Gràcies a tot l ' equip mestre de l ' escola per fer- ho posible ! En especial el nostre tutor " Joan " moltes gràcies per tota la dedicació b els nostres fills!!!

    Molt bon estiu a tots!

    Gemma

    ResponElimina
  2. gràcies per tooooootes les fotos que penjeu i tal i com diu gemma moltissimes gràcies al profes, especiapment a Joan!! les meves filles han gaudit molt durant aquest curs i a més han tingut uns bons resultats!!! i jo encantada de poder veure tantes imatges del que fan!!!!

    que passeu un gran dia demà i Bon estiu!!

    Carol, mare Gisela i Ingrid Estorch

    ResponElimina