dilluns, 9 de novembre del 2015

Aventura al Natupark!!

Divendres vam gaudir de la primera sortida d'aquest curs!!
Ens va fer molt bon temps i al principi estàvem una mica nerviosos per l'emoció d'aventurar-nos als ponts i tirolines: hi havia un munt de circuits al mig del bosc!!





Després d'esmorzar els monitors de Natupark ens van ensenyar que era un arnés, com funcionava, com ens l'havíem de posar i què eren els mosquetons i la politja... buf!! Quantes paraules noves!! I és que per passar-ho bé i ser valents havíem d'aprendre unes quantes normes de seguretat.

 Després de les explicacions vam fer el circuit de prova, i a mesura que l'anàvem superant vam començar a guanyar alçada. Vam fer els dos circuits verds, els dos blaus (els que ens vam atrevir i ens deixaven passar per alçada) i fins i tot alguns vam poder fer el taronja!!



Vam ser molt valents i molts vam superar alguna de les nostres pors, hi havia obstacles força complicats!! Tot i les tres hores que vam passar al circuit ens vam quedar amb ganes de més!!



Si voleu veure més fotos, sobretot de les peripècies individuals podeu clicar aquí per accedir a l'àlbum. Ha estat molt difícil poder fotografiar a tothom, hi havia cinc circuits a la vegada!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada