dilluns, 22 de desembre del 2014

Connectem!

Benvolguts Tereespectadors, des de la cadena A&D hem retransmésvia satèl·lit el passat 17 de desembre la Gran Gala Terevisiva.


Des del món dels àngels i dimonis era tot un repte fer arribar la gran gala a l'extens públic humà i per això es va començar amb una gran actuació del cos de ball.



Seguidament vam tenir "Christmas Spelling Bee Contest", el gran concurs on àngels i dimonis es van disputar qui lletrejava millor les paraules claus d'aquestes dates.

 

Llavors van irrompre entre el públic dimonis i àngels que es volien fer notar però que van per un pacte dansant junts "El Patatuf", una dansa humana que va relaxar molt l'ambient. Aquest bon rotllo ens va portar a la versió "Els Pastorets" clàssic teatral de Folch i Torres que amb la força de l'expressió dels actors i actrius i l'emotivitat de la música es va recordar el naixement de Jesús (i tot el que els dimonis van fer per impedir-ho).
 
 

En una gala sempre hi ha lloc per l'actuació internacional. I es que entremig de tants àngels i dimonis un grup de nens es va recordar que era Nadal.


I la gala va acabar com va començar amb l'actuació del cos de ball que no van parar de ballar per tot el plató.


 I ens vam adonar que per diferents que siguem, sempre trobarem punts en comú per poder connectar!! ... i fer meravelles com aquesta.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada