dimarts, 11 de febrer del 2014

Cobla 2.0 al Palau de la Música

Avui hem viscut un altre dia especial. Després d'assajar caramelles a primera hora del matí dirigits pels alumnes de 6è, hem esmorzat i hem agafat el metro fins arribar al Palau de la Música Catalana.

Des de fora i un cop dins hem quedat meravellats dels ornaments modernistes que té. Però el nostre objectiu, no era una visita al Palau, sinó participar en un magnífic concert de la Cobla Sant Jordi.

Sota el nom "Cobla 2.0" hem conegut els 12 instruments que toquen els 11 músics d'una cobla. Però els músics de la Cloba Sant Jordi són una canya, durant ben bé 50 minuts a més a més de tocar han actuat i ens ho hem passat d'allò més bé.

 Hem escoltat diverses cançons, alguns tradicionals i d'altres més modernes o algunes melodies tradicionals, com la sardana Santa Espina fusionades amb sons més moderns!!
A més a més de tant en tant, sobre el gran orgue del Palau es projectaven diferents dibuixos que acompanyaven les cançons.

 
Entremig del concert també anaven apareixen altres instruments convidats que no pertanyien a la cobla però acompanyaven les diferents melodies.

 

Si voleu experimentar quelcom del que hem viscut, de moment us deixem amb aquests dos vídeos enllaçats:



 Vídeo de les projeccions i el mapping sobre l'orgue del Palau

Notícia de TV3 sobre Cobla 2.0

Abans de tornar al col·le hem pogut saludar a un dels músics que toca la tenora!!

3 comentaris:

  1. Caram, quin reportatge tan xulo!!! Els companys de la Cobla Sant Jordi estem molt i molt contents que us ho passessiu tan bé al Palau de la Música veient el Cobla 2.0!!! Moltíssimes gràcies per venir i moltes felicitats pel blog! Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per la gran estona que ens vau fer passar!!
      Felicitats per la vostra feina i no deixeu mai de tocar!!

      Elimina
  2. Els hi va encantar i es nota a les cares de toooots!!!

    Carol, mare de Gisela, Ingrid i Ariadna Estorch

    ResponElimina