divendres, 22 de novembre del 2013

De la tradició oral al conte escrit

De bon matí, el dimarts 19 de novembre vam agafar el metro tot Cicle Mitjà per arribar aprop del Teatre Poliorama. Allà, juntament amb Cicle Superior i altres escoles vam gaudir d'un musical complet. Gairebé tota la història era cantada... i amb músics en directe!!



Vam estar atents veient Zoomwatts!!, una història que juga amb els personatges dels contes populars que han quedat feliçment atrapats dins d'una biblioteca fins que són descoberts per dos nens que no els coneixen de res.

Zoomwatts!! és l'adaptació de la novel·la del mateix nom escrita per l'Anna Fité. L'autora, guionista i directora teatral ens va venir a veure al Poliorama i la vam poder saludar al final de l'obra.

Ja la coneixíem... ens havia vingut a veure a l'escola per fer el taller  De la tradició oral al conte escrit on ens explicava l'origen dels primers contes populars escrits i els seus autors: Perrault, els germans Grimm i Andersen. Ens va animar a ser creatius i a escoltar les històries que ens puguin explicar. Vam acabar amb un exercici de tradició oral ben divertit! Vam transformar un conte popular només amb el que anavem escoltant i després repetint.











(només dir-vos que un molinet de sal es va acabar convertint en una màquina de fer hamburgueses)

1 comentari:

  1. I estaven encantats amb la idea d'anar al teatre!!!

    Carol, mare Gisela i Ingrid Estorch

    ResponElimina